Horecamuziek - BCM Music Systems
Horecamuziek - BCM Music Systems
Op zoek naar muziek voor in de horeca?
BCM Music Systems de enige muziekleverancier waar je volledig op kunt vertrouwen.
Al meer dan 40 jaar bieden wij de juist oplossing.
Op zoek naar muziek voor in de horeca?
Al meer dan 40 jaar bieden wij de juist oplossing.

Op zoek naar muziek voor in de horeca?

Al meer dan 40 jaar bieden wij de juist oplossing.

Home  | Horecamuziek

Muziekcomputer ideaal voor muziek in de horeca

Als horeca ondernemer weet je dat de kwaliteit van je biertje en de muziek die je ten gehore brengt in hoge mate bepalend zijn voor het succes van je onderneming. Toen de muziekcomputer zijn intrede deed werd het gebruik van muziek in de horeca veel eenvoudiger. De CD’s zijn de deur uit waardoor je afhankelijk bent van de muziekcomputer.

 

Invloed van muziek in de horeca

De muziek die te horen is in een horeca gelegenheid is essentieel voor de sfeer. Vaak is dit dé reden waarom bezoekers naar een bepaalde horecazaak komen. Muziek maakt of breekt de sfeer. Er zijn genoeg veeleisende muziekliefhebbers die bepaalde horeca mijden vanwege de gedraaide muziek of erger nog, vanwege de slechte geluidskwaliteit.

Er zijn diverse onderzoeken gedaan naar de invloed van muziek in de horeca. Men heeft bijvoorbeeld onderzocht of muziek invloed heeft op de besteding van bezoekers. Wat bleek was dat snelle muziek mensen aanspoort om ook sneller te gaan drinken. Ze drinken als het ware net zo snel als het tempo van de muziek. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat het luisteren naar muziek je gelukkiger maakt. Dit komt door het vrijkomen van de stof dopamine. Deze “genotstof” bezorgt je een geluksgevoel en geeft je meer zelfvertrouwen. Dit verklaart ook waarom je personeel meer gemotiveerd is als er muziek gedraaid wordt tijdens het werken.

 

Goedkoop, goedkoper, het goedkoopst!

Kosten besparen is een aandachtspunt voor iedere ondernemer. Hierdoor lijkt een “goedkope” muziekcomputer meteen een goede besparing. Een slecht werkend of haperend systeem kan je echter veel omzet kosten en ellende opleveren. En heb je wel de juiste muzieknummers en muziek programmering? Het is verstandig om in professionele apparatuur en muziekdiensten te investeren. Dat verdient zich snel terug!

BCM Music Systems is met 45 jaar ervaring de meest betrouwbare en ervaren leverancier in deze markt. Wij bouwen professionele muziekcomputers die speciaal ontworpen zijn voor een horeca productie omgeving. Ook hebben we een streamingdienst; BCM Stream. Je kunt de software installeren op je eigen Windows computers en met een abonnement heb je toegang tot alle muziek uit onze muziekdatabase. BCM Stream is een zakelijke streamingdienst dus 100% legaal voor horeca, winkels, bedrijven en fitnesscentra.

BCM Music Systems is aangesloten bij diverse erkende organisaties in de muziekbranche zoals BumaStemra, Sabam, NVPI e.d. Zo zorgen we ervoor dat muziekrechten netjes afgedragen worden.

Goed, beter, het best!

Goede horeca-ondernemers investeren in een degelijke muziekinstallatie. Solide luidsprekers en betrouwbare, krachtige versterkers zorgen ervoor dat je ook in het midden van het feestgedruis je zaak kunt vullen met de sfeermaker bij uitstek; MUZIEK!

De keuze voor een goede muziekcomputer voor professioneel gebruik is belangrijk. Wil je afhankelijk zijn van een alles-in-één computertje dat ontworpen is voor de consumentenmarkt? Daar kun je weinig betrouwbaarheid van verwachten en je wilt je kostbare muziekinstallatie niet aansturen met een goedkoop geluidskaartje. Bekijk ons aanbod van muziekoplossingen maar eens.

 

Muziek

Naast een goede muziekcomputer is het muziekaanbod van groot belang. BCM zorgt voor een perfecte samenstelling van de muziekprogramma’s. Met ruim 45 jaar ervaring in horecamuziek programma’s is ons muziekteam dagelijks bezig om alles tot in de puntjes voor je te regelen. Ook met belangrijke lokale muziek. En dat hoor je!

 

Service

Een punt wat vaak “vergeten” wordt! BCM heeft een heel team van eigen gespecialiseerde servicemonteurs. Ook in de avonduren geen zorgen, BCM Service!

Dus ben je op zoek naar horecamuziek, dan ben je bij BCM Music Systems aan het juiste adres voor een betrouwbaar en professionele muziekcomputer of de BCM Stream streamingdienst voor je horecazaak, winkel, bedrijf of fitnesscentrum.

Winkelwagen

Selecteer de velden die getoond moeten worden. Andere worden verborgen. Sleep om de volgorde te veranderen.
 • Afbeelding
 • Beschrijving
 • Content
 • Systeem-mogelijkheden
 • Aantal audio zones
 • Aantal video zones
 • Huurmogelijkheden
 • Koopmogelijkheden
 • Eigen hardware
 • Apps
 • Foto's
 • Overige opties
Click outside to hide the comparison bar
Vergelijk
Vergelijk ×
Ga naar vergelijken Sluiten